Wij zijn gesloten     043-4571347

Vacatures

Wij zoeken een nieuwe Chef (de Partie)

Vacatures

Ben jij een ambassadeur van de Limburgse gastronomie met geweldige kook vaardigheden die opzoek is naar een nieuwe job in het zuiden van Limburg?
 
Wij zijn opzoek naar een nieuwe Chef (de Partie) die het keukenteam van Herberg Sint Brigida komt versterken vanaf 2020. Het restaurant van de herberg is een verzamelplaats voor gasten die bij ons overnachten, locals die gastronomisch willen uiteten en dagjesmensen uit Maastricht die (meestal) met de oldtimer komen toeren door het heuvelland. Daarom zoeken wij een kok die niet alleen gepassioneerd is door het eten dat hij of zij bereidt, maar ook door de gasten die aan tafel zitten. Iemand die de warmte van de Franse keuken op tafel kan zetten.
 
De nieuwe kok bij Herberg Sint Brigida werkt nauw samen met Chef-kok Frans Van Wissen, de chef de parties en geeft leiding over ambulanten en een team van afwassers.
 
Ben jij full-time beschikbaar en sluit jij je graag aan bij onze Brigida familie? Of heb je nog wat meer informatie nodig? Stuur dan een bericht (met je CV) naar info@herbergsintbrigida.nl of geef ons een belletje op 043 – 457 13 47.
 
Tot snel!
Frans & Brigitte Van Wissen