Herberg Sint Brigida is klaar voor de nieuwe anderhalve-meter samenleving. Vanaf 21 mei 2020 openen we de deuren weer voor hotelgasten en vanaf 1 juni is ook de restaurantgast weer welkom binnen of op het terras.
Zie hieronder een overzicht van de maatregelen die wij nemen om te voldoen aan de nieuwe anderhalvemeter-samenleving en waar u als gast rekening mee moet houden:
Wat wij doen om de anderhalvemeter-samenleving te verzekeren:
- Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en Koninklijke Horeca Nederland,
- We hebben verbeterde desinfectieplannen voor keuken, restaurant en housekeeping,
- Regelmatige desinfectie van toiletten, deurklinken, oppervlaktes en trapleuningen,
- Wij bieden gasten desinfecterende dispensers aan,
- Naleving van de gezondheid van onze gasten en personeel,
Maatregelen in het restaurant:
- Reserveren is verplicht voor alle gasten,
- Gelieve te wachten op de aangegeven plek, de gastvrouw brengt u naar tafel,
- Maximaal vier personen per tafel - bij gezinnen met meer dan vier personen kan een uitzondering worden gemaakt,
- Liefst contactloos betalen met uw bankpas.
Zie hieronder een overzicht van de maatregelen die wij nemen om te voldoen aan de nieuwe anderhalvemeter-samenleving en waar u als gast rekening mee moet houden:
Wat wij doen om de anderhalvemeter-samenleving te verzekeren:
- Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en Koninklijke Horeca Nederland,
- We hebben verbeterde desinfectieplannen voor keuken, restaurant en housekeeping,
- Regelmatige desinfectie van toiletten, deurklinken, oppervlaktes en trapleuningen,
- Wij bieden gasten desinfecterende dispensers aan,
- Naleving van de gezondheid van onze gasten en personeel,
Maatregelen in het restaurant:
- Reserveren is verplicht voor alle gasten,
- Gelieve te wachten op de aangegeven plek, de gastvrouw brengt u naar tafel,
- Maximaal vier personen per tafel - bij gezinnen met meer dan vier personen kan een uitzondering worden gemaakt,
- Liefst contactloos betalen met uw bankpas.